fbpx

NORD nr. 40

Vil du gerne se yngre og friskere ud igen uden at ændre ved dit ansigts naturlige træk? Ultraformer er vor tids højteknologiske alternativ til kirurgi og injektioner og udføres på specialklinikken Ultraformer i København.

Som regel skal der kirurgi eller injektioner til at løfte tunge øjenlåg, opstramme kæbelinjen – hamsterposerne – udjævne rynker og give huden et effektivt boost, så den er lige så smuk og spændstig som efter en god nats skønhedssøvn. Men Ultraformer, som er en gennemtestet og avanceret ultralyds- behandling, kan det samme. Via ultralyd, HIFU og MMFU boostes kroppens naturlige kollagen så meget, at du både kommer til at se yngre ud og kan holde aldringsprocessen i ave. Specialklinikken Ultraformer i København, ejet af sygeplejerske og jordemoder Josefine Bogs, var de første herhjemme til at tilbyde behandlingen.

Uddannelsesansvarlig i norden

Den 110 kvadratmeter klinik, lige ud til Chris- tianshavns kanal udfører udelukkende ultra-former -behandlingerne som i modsætning til andre ultra- lvdsbehandlinger, kun må udføres af sygeplejerske eller læge. Josefine Bogs er også Ultraformer-uddannelses- ansvarlig i Norden for læger og sygeplejersker, der skal sættes ind i den avancerede hudforyngende teknologi. Før var Josefine Bogs en dedikeret jordemoder, men forlod faget pga. et presset hospitalsvæsen, og har i Ultraformer fundet en ny glæde:
Begge dele handler om forandring og glæde. Med Ultraformer oplever jeg mennesker, som efter i årevis at have levet med et udseende, der ikke matcher deres selvbillede, få ny energi og glæde over dem selv og livet, siger Josefine Bogs, der også hjælper mange efter- fødselsmaver med at blive strammet op.

Kun behandling efter forudgående konsultation

Med Ultraformer behandler man i forskellige dybder, og bruges den på kroppen, kan ultralyden gå dybere end i ansigtet. Det betyder, at den udover at booste kollagenet, også reducerer fedtceller. Særligt effektivt til taljen, inderlår, bh-delle og kærligheds- håndtag. Det unikke ved Ultraformer er, at man kun skal have én behandling, og der vil blive dannet ny kollagen i op til 4-6 måneder. Det endelige resultat ses efter 6 måneder, og derfra er holdbarheden cirka et år. Derefter kommer man typisk en gang om året og holder på den måde ‘alderdommen for døren: Ultraformer egner sig til kvinder og mænd fra 35 til 70 år, og udføres kun efter en forudgående gratis og uforpligtende konsultation.