Ambassadører

Mød vores ambassadører og læs deres erfaringer

Min hud har fået det løft, der var det hele værd

“Jeg har nået en alder, hvor årene har sat tydelige spor, og det må de absolut gerne, men behøver det at gå SÅ hurtigt?! En veninde anbefalede Ultraformer og foreslog mig at tage en snak med Josefine.

Jeg har altid været forbeholden overfor alle former for skønhedsbehandlinger, og har aldrig gjort noget særligt for min hud, udover at smøre noget fugtighedscreme på den, så jeg mødte op hos Josefine bevæbnet med skepsis. Ville en behandling med Ultraformer3 overhovedet have en effekt? Her en måned senere kan jeg uden forbehold svare: Ja. Min hud er blevet strammet op, ikke på en dramatisk eller mærkværdig måde, den har simpelthen bare fået det løft, som gør, at det var det hele værd. Med det hele, mener jeg også smerterne, for de var godt nok til at tage at føle på, men i Josefines kærlige og kyndige hænder blev de til at klare. Jeg er virkelig glad for resultatet og glæder mig til at se det træde endnu mere frem de kommende måneder.”
– Sofie Gråbøl, Skuespillerinde

Opfølgning fra Sofie:

“Der er nu gået nogle måneder, og jeg har lyst til at følge op, fordi resultatet af behandlingen nu virkelig kan ses. Det er sket lige så stille og gradvist og langsomt, men det er helt tydeligt: min hud har simpelthen fået et boost og er blevet fastere. Jeg er så glad for det!”

Foto: Robin Skjoldborg

Kæmpe Wauh!!

Avavav! Nivnivniv!

Og så, en måneds tid efter behandling med Ultraformer III; Kæmpe Wauh!!

Vi er to forfængelige gæs, født engang nede i 70’erne, hvor vi mest er blevet smurt ind i Vaseline eller hvad der nu var tilbage i flasken med stegeolie. Senere har vi gjort alt hvad vi kunne, med dyre cremer, alskens makeup og ansigtsbehandlinger, men har måttet sande, at det det bløde, løse look, skabt primært af tyngdekraften og den isnende nordenvind, skulle bekæmpes med noget lidt mere radikalt. Her træder Josefine Bogs ind på scenen. På sin jordemoderlige omsorgsfulde, pædagogiske og søde facon, har hun talt og trøstet os igennem behandlingen med ultralyd.

(Spørg Fine om alt det tekniske, vi er for småt begavede til at kunne genfortælle det)

Og nu hilser vi, med glæde, på vores to dejligt veloplagte og friske ansigter i spejlet om morgenen. Vi kan heldigvis stadig se at vi har grinet meget, kysset meget og drukket store mængder af rosé; men det er som om at Kong Tyngdekraft er blevet sparket til hjørne for en tid. Tak for det, kære Fine!

– Iben Hjejle, skuespiller og podcaster

– Signe Lindkvist, podcaster, cirkusprinsesse, tilrettelægger, gøjler, humørbombe og 5 minutter i menneske

 

Mine erfaringer med Ultraformer

“Hvis du, som jeg, gerne vil prøve en ganske ufarlig anti-age behandling helt uden bivirkninger, er Ultraformer din nye bedste ven. Jeg har personligt valgt kosmetiske kirurgiske indgreb fra og har heller aldrig haft lyst til at sprøjte nervegiften Botulinum Toksin- bedre kendt som Botox – ind i huden. Jeg har altid passet godt på min hud med gode økologiske cremer og får regelmæssige ansigtsbehandlinger – men hvem siger nej til et ekstra boost når det oveni købet er helt naturligt! Jeg fik selv anbefalet Ultraformer af en veninde og det har været en super positive oplevelse, jeg gerne vil dele. Ultraformer er ultralyds behandlinger som går ind og stimulerer din egen kollagen produktion. Det hele bliver styret med kyndig hånd af søde og kompetente Josefine.
Josefine, som også er uddannet sygeplejerske og jordemor, tager imod dig på sin hyggelige salon på Christianshavn. Efter en halv time i Josefines trygge hænder går du derfra med et synligt resultat. Fuldt resultat opnås efter cirka 4 måneder. Vel mødt!”
– Caroline Henderson, sangerinde

Foto: Michael Falgren

I dagene efter sagde folk: “Hvor ser du frisk ud”

Jeg har lovet mig selv aldrig at skulle have sprøjtet gift ind i mit ansigt og komme til at ligne en dukke. Det er især efter, at jeg i byen tilfældigt løb ind i en kollega, som sagde hej til mig. Jeg kiggede på vedkommende og tænkte: “Jeg aner ikke, hvem det er”, men hilste selvfølgelig høfligt. Først bagefter fandt jeg ud af, at det faktisk var en, jeg kendte godt, så det var faktisk lidt pinligt, at jeg ikke sagde ordentligt hej tilbage. Men det var simpelthen fordi vedkommendes ansigt var blevet så plastikopereret, at jeg ikke kunne kende ham. Jeg ved godt, at det er ekstremt, men jeg kan godt frygte, at det vil ske mere og mere. Jeg synes sgu, det er noget pjat, at man ikke må have rynker og se ud, som man nu engang gør. For nyligt gik jeg så ned til en optiker, fordi alderen melder sig, og jeg er træt af, at skulle tage læsebriller af og på hele tiden, så jeg ville prøve kontaktlinser. Og der sidder jeg så og fumler med linserne foran et spejl, der forstørrer ens ansigt meget. Der tænkte jeg: “Puha, det er sgu ikke godt, ser jeg virkelig sådan ud!?”  Mine tanker fortsatte: “Det er ikke godt, at jeg der altid har været så øko-hellig i et kort øjeblik alligevel kommer til at overveje at få en lille smule stads sprøjtet ind for at forynge mig selv”. 

Heldigvis fik jeg talt mig selv fra det, for kort tid efter hørte jeg tilfældigvis om Josefine og hendes behandling med Utraformer. Jeg tog en snak med hende og hun kunne love mig, at det er en 100% naturlig behandling uden noget gift, der blev sprøjtet ind. Hun lovede også, at der på ingen måde bliver ændret noget ved ansigtet. Mest kommer man til at se friskere ud. Det synes jeg lød virkelig godt, men tænkte egentlig: “Ja ja det passer jo ikke.”  Jeg er vant til ikke at tro på at alt hvad der står på diverse cremer om at se yngre og friskere ud. Men jeg besluttede mig alligevel for at prøve. Så lagde jeg mig på briksen inde hos det søde menneske, Josefine. Hun fortalte, at det mest gør ondt i starten. Og det skal jeg da lige love for at det gjorde. Jeg fik i hvert fald sparket godt og grundigt ned i briksen, men heldigvis var det værste overstået hurtigt. Efter behandlingen tog Joesefine et spejl og spurgte om jeg ville se forandringen. Jeg var indstillet på bare at sige høfligt ja. Men det var sgu ret vildt, for jeg kunne faktisk se effekten. Det havde jeg ikke regnet med. I dagene efter sagde folk: “Hvor ser du frisk ud”. Og jeg tænkte, hold da op,det her er virkelig ikke en fupbehandling. Så selvom man (heldigvis) ikke får et nyt ansigt, så kan jeg virkelig på det varmeste anbefale behandlingen hos den dygtige Josefine.

– Mia Lyhne,  skuespiller

Foto: Henrik Bülow

Ultraformer er den perfekte behandling for mig

“At holde mig vedlige både indvendig fx Coaching og Ayahuasca og udvendig fx træning og div. skønsheds behandlinger er noget jeg gøre for mig selv og ikke for andre.

Et præsentable udseende er for mig lig med velvære og bedre selvtillid.

Har jeg for eksempel en dårlig dag tager jeg altid mit bedste sæt  tøj på…for man bliver så ked af joggingsættet klokken 13 “når dagen vender”

Ultraformer er den perfekte behandling for mig da den booster huden, giver et generelt løft og friskere look uden at forandre mig fuldstændig.

Jeg er ikke interesseret i at se yngre ud jeg vil bare gerne være den bedste version af mig, i den alder jeg har.”

– Kim Grenaa

Kreativ Direktør i Grenaa Creative og Gretaa Greative Living samt medgiver af modemagasinet DANSK.

Foto: Paul Venn

Tænk langsigtet og investér i din hud!

“I mit arbejde som makeup artist og beauty expert møder jeg mange skønhedsbehandlinger – mange af dem “quick fix” behandlinger. Desværre ser jeg også bagsiden af disse. En behandling hos Ultraformer er derimod en god investering i din hud, da dannelsen af kollagen fremmer din fremtidige hudkvalitet. Den er samtidig en super opstrammende behandling, og kan formindske et helt årti af ansigtsrynker. Det helt rigtige valg for mig!
Jeg bliver ofte filmet og var ked af at se, hvordan min hals og mit kæbeparti var blevet lidt løst med alderen. Nu hvor jeg har fået behandlingen, føler jeg mig atter godt tilpas og tryg ved at blive filmet, da jeg har fået min gamle spændstighed tilbage i huden. Behandlingen og den service man får hos Ultraformer er yderst professionel, man føler sig helt tryg og i de bedste hænder og jeg har kun gode erfaringer med Ultraformer. Mit beautyråd til dig: vælg en ultralydbehandling og invester i din huds fremtid. Ingen quick fix behandlinger – tænk langsigtet og få en Ultraformer behandling.”
– Sidsel Marie Bøg, , makeup artist, beauty expert og ejer af nichewebshoppen UntoldSecretz.dk

Jeg føler mig frisk, klar og parat

“Jeg har nu prøvet UltraformerIII og er meget spændt på resultatet. Alt er stadig så nyt og min første behandling er netop færdiggjort, men det føles allerede friskere i min hud end i morges, da jeg stod op.

Det at man kan lave et “indgreb” i huden UDEN kirurgi appellerer meget til mig. Simpelthen fordi jeg er bange for fysiske indgreb og de mulige konsekvenser, det kan føre med sig. Så nu har jeg taget springet med en UltraformerIII behandling og så må vi se…  – Jeg væbner mig med tålmodighed og glæder mig til at se den endelige effekt over tid.”

– Pilou Asbæk, skuespiller

Foto: Christian Stæhr

Et ordentligt spark bag i

Det føles som om min hud har fået et ordentligt spark bag i.

Jeg har aldrig været kvinden, der er gået til regelmæssige ansigtsbehandlinger. Aldrig dyrket ugentlige ansigtsmasker og dyre cremer. I de fleste år af mit liv har mit ansigt og krop været noget, der bare fulgte med mig, ikke noget jeg passede specielt på. Men efter de 45 begyndte alderstegnene for alvor at vise sig, jeg forsøgte mig lidt her og der, uden at være tilfreds.

En dag sendte en kær kollega mig til Josefine.

Spændt lå jeg i stolen, havde hørt så meget godt om behandlingen, og jeg var overbevist om, at hvis det virker så gør det nok osse vanvittig ondt. Men nej, jeg var overrasket over hvor forholdsmæssigt lidt nas det gjorde, man kan snildt holde den lidt stødagtige smerte ud og Josefine er fantastisk, så vanvittig professionel, afsindig god til at lave en dejlig atmosfære, man ligger helt tryg i hendes hænder.

I dagene efter behandlingen kunne jeg mærke hvordan min hud langsomt arbejdede, som om den stille vågnede fra en døsig søvn.

Nu glæder jeg mig til at følge den de næste måneder.

– Ann Eleronora Jørgensen, Skuespillerinde

Foto: Henrik Bülow

Vores seneste nye ambassadør

Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til vores nye ambassadør Sanne Salomonsen. Sanne vil snarest dele hendes erfaringer med Ultraformer III behandlinger her på siden. Stay tuned…

Har du andre spørgsmål?

Du behøver ikke at have besluttet dig for om Ultraformer er noget for dig. Det er nemlig altid gratis og uforpligtende, at komme til første konsultation. Til første konsultation kan du stille alle de spørgsmål du måtte have.