fbpx

Ambassadører

Mød vores ambassadører og læs deres erfaringer

"Et præsentable udseende er for mig lig med velvære og bedre selvtillid"

Kim Grenaa

“At holde mig vedlige både indvendig fx Coaching og Ayahuasca og udvendig fx træning og div. skønsheds behandlinger er noget jeg gøre for mig selv og ikke for andre.

Et præsentable udseende er for mig lig med velvære og bedre selvtillid.

Har jeg for eksempel en dårlig dag tager jeg altid mit bedste sæt  tøj på…for man bliver så ked af joggingsættet klokken 13 “når dagen vender”

Ultraformer er den perfekte behandling for mig da den booster huden, giver et generelt løft og friskere look uden at forandre mig fuldstændig.

Jeg er ikke interesseret i at se yngre ud jeg vil bare gerne være den bedste version af mig, i den alder jeg har.”

– Kim Grenaa

Kreativ Direktør i Grenaa Creative og Gretaa Greative Living samt medgiver af modemagasinet DANSK.

Foto: Henrik Bülow

"Jeg vil gerne ældes stille og roligt"

Stine Bramsen

“Jeg har valgt Ultraformer fordi jeg savnede glød i mit ansigt og følte træthedstegnene fra mange år som småbørnsmor havde sat sig på en lidt kedelig måde i min hud – måske også de 18 år som tournerende musiker med lidt for mange fester havde noget at sige.

 I hvert fald dukkede Ultraformer behandlingerne op, da jeg begyndte at undersøge mere naturlige måde at booste kollagen – for jeg har altid været lidt skræmt af glidebanen indenfor kosmetiske indgreb som botox og kirurgi. Det er slet ikke mig! Jeg vil gerne ældes stille og roligt og for guds skyld bevare min fulde mimik – men jeg er nok kommet lidt for sent i gang med at passe på min hud, så nogle dage synes jeg, at jeg ser lige lovlig træt og gammel ud ifht, at jeg er 36 år.

Hvis Ultraformer kan hjælpe mig til at se mere frisk og sund ud på en naturlig måde, så er det da en kæmpe gave.
Mødet med Josefine gjorde mig også rigtig tryg ved at få behandlingen, da hun har en dejlig afslappet og naturlig tilgang til skønhed – hånd i hånd med en stor professionalisme.

Jeg har netop fået min første behandling og jeg ser allerede flotte resultater; de fine rynker i panden er mindre tydelige, min kæbelinie er strammere, mine øjenbryn virker let løftet, så jeg ser mere veludhvilet ud og generelt ser jeg en bedre glød i spejlet. Jeg er så spændt på at se hvordan det udvikler sig over det næste halve år!”

– Strine Bramsen

Foto: KIA HARTELIUS

"Jeg følte mit ansigt var i meget kompetente hænder"

Michèle Bellaiche

”Nogle gange møder man mennesker, som man instinktivt kan lide og føler sig tryg ved allerede ved første møde. Sådan et menneske er Josefine. Jeg følte mit ansigt var i meget kompetente hænder og glæder mig til at opleve den fulde effekt af denne 100 % naturlige behandling om nogle måneder”.– Michèle Bellaiche, TV-vært og ambassadør for Ultraformer.

Foto: Robin Skjoldborg

"KÆMPE WAUH!!​"

Iben hjejle
& Signe Lindkvist

Avavav! Nivnivniv!

Og så, en måneds tid efter behandling med Ultraformer III; Kæmpe Wauh!!

Vi er to forfængelige gæs, født engang nede i 70’erne, hvor vi mest er blevet smurt ind i Vaseline eller hvad der nu var tilbage i flasken med stegeolie. Senere har vi gjort alt hvad vi kunne, med dyre cremer, alskens makeup og ansigtsbehandlinger, men har måttet sande, at det det bløde, løse look, skabt primært af tyngdekraften og den isnende nordenvind, skulle bekæmpes med noget lidt mere radikalt. Her træder Josefine Bogs ind på scenen. På sin jordemoderlige omsorgsfulde, pædagogiske og søde facon, har hun talt og trøstet os igennem behandlingen med ultralyd.

(Spørg Fine om alt det tekniske, vi er for småt begavede til at kunne genfortælle det)

Og nu hilser vi, med glæde, på vores to dejligt veloplagte og friske ansigter i spejlet om morgenen. Vi kan heldigvis stadig se at vi har grinet meget, kysset meget og drukket store mængder af rosé; men det er som om at Kong Tyngdekraft er blevet sparket til hjørne for en tid. Tak for det, kære Fine!

– Iben Hjejle, skuespiller og podcaster

– Signe Lindkvist, podcaster, cirkusprinsesse, tilrettelægger, gøjler, humørbombe og 5 minutter i menneske

 

"Hvem siger nej til et ekstra boost når det oveni købet er helt naturligt!"

Caroline Henderson

“Hvis du, som jeg, gerne vil prøve en ganske ufarlig anti-age behandling helt uden bivirkninger, er Ultraformer din nye bedste ven. Jeg har personligt valgt kosmetiske kirurgiske indgreb fra og har heller aldrig haft lyst til at sprøjte nervegiften Botulinum Toksin- bedre kendt som Botox – ind i huden. Jeg har altid passet godt på min hud med gode økologiske cremer og får regelmæssige ansigtsbehandlinger – men hvem siger nej til et ekstra boost når det oveni købet er helt naturligt! Jeg fik selv anbefalet Ultraformer af en veninde og det har været en super positive oplevelse, jeg gerne vil dele. Ultraformer er ultralyds behandlinger som går ind og stimulerer din egen kollagen produktion. Det hele bliver styret med kyndig hånd af søde og kompetente Josefine.
Josefine, som også er uddannet sygeplejerske og jordemor, tager imod dig på sin hyggelige salon på Christianshavn. Efter en halv time i Josefines trygge hænder går du derfra med et synligt resultat. Fuldt resultat opnås efter cirka 4 måneder. Vel mødt!”
– Caroline Henderson, sangerinde

Foto: Michael Falgren

"Tænk langsigtet og investér i din hud!"

Sidsel Marie Bøg

“I mit arbejde som makeup artist og beauty expert møder jeg mange skønhedsbehandlinger – mange af dem “quick fix” behandlinger. Desværre ser jeg også bagsiden af disse. En behandling hos Ultraformer er derimod en god investering i din hud, da dannelsen af kollagen fremmer din fremtidige hudkvalitet. Den er samtidig en super opstrammende behandling, og kan formindske et helt årti af ansigtsrynker. Det helt rigtige valg for mig!
Jeg bliver ofte filmet og var ked af at se, hvordan min hals og mit kæbeparti var blevet lidt løst med alderen. Nu hvor jeg har fået behandlingen, føler jeg mig atter godt tilpas og tryg ved at blive filmet, da jeg har fået min gamle spændstighed tilbage i huden. Behandlingen og den service man får hos Ultraformer er yderst professionel, man føler sig helt tryg og i de bedste hænder og jeg har kun gode erfaringer med Ultraformer. Mit beautyråd til dig: vælg en ultralydbehandling og invester i din huds fremtid. Ingen quick fix behandlinger – tænk langsigtet og få en Ultraformer behandling.”
– Sidsel Marie Bøg, , makeup artist, beauty expert og ejer af nichewebshoppen UntoldSecretz.dk

Foto: Paul Venn

"Jeg føler mig frisk, klar og parat"

PILOU ASBÆK

“Jeg har nu prøvet UltraformerIII og er meget spændt på resultatet. Alt er stadig så nyt og min første behandling er netop færdiggjort, men det føles allerede friskere i min hud end i morges, da jeg stod op.

Det at man kan lave et “indgreb” i huden UDEN kirurgi appellerer meget til mig. Simpelthen fordi jeg er bange for fysiske indgreb og de mulige konsekvenser, det kan føre med sig. Så nu har jeg taget springet med en UltraformerIII behandling og så må vi se…  – Jeg væbner mig med tålmodighed og glæder mig til at se den endelige effekt over tid.”

– Pilou Asbæk, skuespiller

Foto: Christian Stæhr

"Et ordentligt spark bag i"

Ann Eleronora Jørgensen

Det føles som om min hud har fået et ordentligt spark bag i.

Jeg har aldrig været kvinden, der er gået til regelmæssige ansigtsbehandlinger. Aldrig dyrket ugentlige ansigtsmasker og dyre cremer. I de fleste år af mit liv har mit ansigt og krop været noget, der bare fulgte med mig, ikke noget jeg passede specielt på. Men efter de 45 begyndte alderstegnene for alvor at vise sig, jeg forsøgte mig lidt her og der, uden at være tilfreds.

En dag sendte en kær kollega mig til Josefine.

Spændt lå jeg i stolen, havde hørt så meget godt om behandlingen, og jeg var overbevist om, at hvis det virker så gør det nok osse vanvittig ondt. Men nej, jeg var overrasket over hvor forholdsmæssigt lidt nas det gjorde, man kan snildt holde den lidt stødagtige smerte ud og Josefine er fantastisk, så vanvittig professionel, afsindig god til at lave en dejlig atmosfære, man ligger helt tryg i hendes hænder.

I dagene efter behandlingen kunne jeg mærke hvordan min hud langsomt arbejdede, som om den stille vågnede fra en døsig søvn.

Nu glæder jeg mig til at følge den de næste måneder.

– Ann Eleronora Jørgensen, Skuespillerinde

Vores seneste nye ambassadør

Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til vores ambassadør Sanne Salomonsen. Sanne vil snarest dele hendes erfaringer med Ultraformer III behandlinger her på siden. Stay tuned…

Foto: Henrik Bülow

Har du andre spørgsmål?

Du behøver ikke at have besluttet dig for om Ultraformer er noget for dig. Det er nemlig altid gratis og uforpligtende, at komme til første konsultation. Til første konsultation kan du stille alle de spørgsmål du måtte have.