fbpx

Om os

Læs om Ultraformer og maskinen

Indehaver – kosmetisk sygeplejerske

Josefine er uddannet sygeplejerske og jordemoder. Hun har gennem sine erfaringer fra hospital og fødegang anatomisk viden, forståelse for kroppen og ikke mindst for klienternes individuelle ønsker og behov. 

Josefine blev i november 2018 den første certificerede Ultraformer III behandler i Danmark. Josefine blev derefter indehaver af Ultraformer og startede sin første klinik på Christianshavn, da der manglede et effektivt alternativ til foryngende skønhedsbehandlinger, der ikke indebar kirurgi eller injektioner. I 2020 fusionerede begge klinikker og er nu kun lokaliseret i Vedbæk.

Josefines æstetiske sans kommer til udtryk i hendes behandlingsform, hvor hun altid stiler efter et markant men stadig naturligt resultat.

Hvad er en Ultraformer behandling

HIFU og MMFU 1.5mm – 2.0mm -3.0mm – 4.5mm – 6.0mm – 9.0mm – 13.0mm


Ultraformer III er en maskine, der kan give avancerede ultralydsbehandlinger, der kombinerer de to nyeste teknologier på beauty-markedet, HIFU (højintensiv fokuseret ultralyd) og MMFU (mikro- og makrofokuseret ultralyd).

HIFU fortæller os om, hvor høj en frekvens, der arbejdes med. MMFU Fortæller os om, hvilken bredde og dybde, der arbejdes i. MMFU-teknologien, som er unik for Ultraformer III, sørger for, at behandlingen kan målrettes specifikt både i intensitet og dybde og derfor give markant bedre resultater på både krop og i ansigtet end maskiner, der kører udelukkende på HIFU teknologi eller bare ultralyd. Ultraformer III-maskinens ultralydsstråler arbejder ved at genere varme i dermis (underhuden/læderhuden), der øjeblikkeligt strammer huden op ved at kontrahere kollagenfibrene og booster kroppens egen kollagenproduktion. Ved behandlinger på kroppen skydes ultralyden dybere og med højere intensitet. 

 

Mikrofokuseret ultralyd: 1.5mm – 2.0mm -3.0mm – 4.5mm

Ultraformer III er den eneste maskine, der har mulighed for at bevæge sig i fire forskellige dybder, når der behandles i ansigtet. 2.0mm er det helt nye medlem af familien og gør det muligt, at behandle på både øvre og nedre øjenlåg. Det kan for eksempel gøre, at man helt kan undgå kirurgisk indgreb her. Der anvendes op til tre forskellige dybder ved samme behandling af for eksempel ansigtet, hals og dobbelthage, hvilket gør det muligt at øge kollagenproduktionen markant.

 

Makrofokuseret ultralyd: 6.0mm – 9.0mm – 13.0mm

Ultraformer III er den eneste maskine, der har mulighed for at tilbyde ultralydsbehandlinger på kroppen. Den kan med sine makrofokuserede ultralydshoveder arbejde i dybderne 6.0mm – 9.0mm – 13.0mm. Her behandler man ikke bare i dermis, men også i subkutant (det dybeste) fedtlag for selektivt at fjerne fedtceller. Det kan ikke ligestilles med en kirurgisk fedtsugning, men den tager 10% af fedtet.

For at få en tilfredsstillende effekt af behandlinger på kroppen med ultralyd, er det nødvendigt at bevæge sig i de ovennævnte dybder i kombination med med HIFU-behandlingen. 

Derfor bør valget falde på Ultraformer III behandlingerne frem for nogen anden.

Sikkerhed og kvalitet hos Ultraformer

Ultraformer Certificeret

Ultraformer III er en KFAD (Korean Food and Drug Administration) og MDD CE (Medical Devices Directiv 93/42/EEC) godkendt behandlingsenhed/behandling

Registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed

Ultraformer er registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger

Dokumenteret med bedste effekt

Ultraformer III maskinen er dokumenteret af flere kliniske studier til at have den bedste effekt af alle maskiner på markedet indenfor højteknologiske ultralydsmaskiner

Sundhedsfagligt personale

Alle vores behandlere er sygeplejersker, så du vil altid få en sundhedsfaglig vurdering både før og efter din behandling

Har du andre spørgsmål?

Du behøver ikke at have besluttet dig for om Ultraformer er noget for dig. Det er nemlig altid gratis og uforpligtende, at komme til første konsultation. Til første konsultation kan du stille alle de spørgsmål du måtte have.