fbpx

Naturlige behandlinger

Uden kirugi

Alle områder kan behandles med Ultraformer III

Der er faktisk ikke nogen steder på kroppen eller i ansigtet, der ikke kan behandles. De mest efterspurgte behandlinger i ansigtet fokuserer på foryngelse af huden i hele ansigtet, brynløft og hamsterposer. Behandling af hals og décolleté er ligeledes meget populært, da disse områder er svære at behandle med alternative behandlinger på markedet.
På kroppen er det især behandlinger af slapt maveskind efter fødsel eller vægttab, der er efterspurgte. Opstramning af- og fokus på reduktion af fedtceller og forbedret hudstruktur er effektivt i områder som lår og kærlighedshåndtag.

Behandlinger

Ansigt

Krop

Behandlinger

Ansigt

Krop

Sikkerhed og kvalitet hos Ultraformer

Ultraformer Certificeret

Ultraformer III er en KFAD (Korean Food and Drug Administration) og MDD CE (Medical Devices Directiv 93/42/EEC) godkendt behandlingsenhed/behandling

Registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed

Ultraformer er registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger.

Dokumenteret med bedste effekt

Ultraformer III maskinen er dokumenteret af flere kliniske studier til at have den bedste effekt af alle maskiner på markedet indenfor højteknologiske ultralydsmaskiner

Sundhedsfagligt personale

Alle vores behandlere er sygeplejersker, så du vil altid få en sundhedsfaglig vurdering både før og efter din behandling

Ultraformer III behandlinger – ansigt

Ultraformer III behandlinger i ansigtet kan bedst beskrives som non-invasive ansigtsløft.  Ultralydsstrålerne arbejder ved at generere varme i underhuden, der øjeblikkeligt strammer huden op ved at kontrahere kollagenfibrene. Over de næste 4-6 måneder stimuleres kollagendannelse og der vil ses en øget effekt af behandlingen. Det endelige resultat ses altså først efter 4-6 måneder, men stort set alle ser en forbedring i huden lige efter behandling. Hovederne på maskinen skiftes afhængigt af, hvilke områder der arbejdes i og hvor dybt i huden et særskilt område skal behandles. Det er her MMFU teknologien gør den helt store forskel og hvorfor Ultraformer III genererer så fantastiske resultater.

Ultraformer III behandlinger – krop

Ved behandlinger på kroppen bruges der Macro Focoused Ultrasound, der skyder dybere og med højere intensitet. Ved kropsbehandlinger kan der ved hjælp af Macro Focused Ultrasound behandles-, ikke bare i dermis, men også i subkutant fedtlag for selektivt, at fjerne fedtceller. På kroppen vil man derfor både se en forbedring i hudens struktur og i mange tilfælde også en lille reduktion af fedtceller i behandlede områder. Ultraformer III skal dog ikke, som udgangspunkt ses, som en fedtreducerende behandlingsform.

Spørgsmål til behandlinger

Gør behandlingerne ondt?

Det er individuelt, hvordan man oplever behandlingen. De fleste vil opleve det som en varm stikken og prikken i huden. Nogle beskriver en kortvarig smerte og ubehag, når ultralydsenergien rammer en af de små nervebaner, der løber under huden. Det kan sammenlignes med en isning og er kortvarigt, da ultralydshovedet rykkes videre til næste område efter få sekunder.

Hvordan skal jeg forberede mig til behandlingen?

Det kan have en effekt at tage 2×500 mg paracetamol i kombination med 2×200 mg ibuprofen for at dulme smerterne.

Kan jeg blive behandlet hvis jeg er gravid eller ammer?

Gravide og ammende kan ikke behandles med Ultraformer III

Kan jeg blive behandlet hvis jeg har aktiv acne eller anden inflammation i huden, som f.eks. forkølelsessår?

Nej, det vil være for voldsomt for huden. Vent til inflammationen er væk.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Der er ingen downtime efter behandling. Lige efter vil der være lidt rødme, ligesom huden kan føles varm. Meget få får ganske små blå mærker, men det er de færreste. Du kan gå direkte ud og skal ikke passe mere på sollys end sædvanligt. Du kan tage makeup på umiddelbart efter behandlingen. Der er nogen der oplever at huden strammer en smule over de efterfølgende dage og nogen der oplever lettere ømhed i de områder, hvor maskinen har skudt direkte på knogler. Andre kan opleve en anelse nedsat følelse. Intet af dette er indikationer på at noget er galt og intet at være bekymret over.

Kan der forekomme alvorlige bivirkninger efter behandling?

Der er ikke dokumenteret nogen alvorlige bivirkninger efter behandling med Ultraformer III. (Se nedenstående afsnit om bivirkninger)

Hvilke kontraindikationer er der?

– Hvis du er behandlet med BOTOX, skal der gå 2 uger efter din behandling, før du kan behandles med Ultraformer III.
– Hvis du er behandlet med fillere, som f.eks. Restylane eller Juverderm, skal du være opmærksom på, at behandlinger med Ultraformer III opløser disse præparater.
– Du kan ikke behandles som gravid eller ammende.
– Du kan ikke behandles hvis du har inflammatoriske tilstande i din hud.

Har du andre spørgsmål?

Du behøver ikke at have besluttet dig for om Ultraformer er noget for dig. Det er nemlig altid gratis og uforpligtende, at komme til første konsultation. Til første konsultation kan du stille alle de spørgsmål du måtte have.