Hvilke områder kan behandles med Ultraformer III?

Der er faktisk ikke nogen steder på kroppen eller i ansigtet, der ikke kan behandles. De mest efterspurgte behandlinger i ansigtet fokuserer på foryngelse af huden i hele ansigtet, brynløft og hamsterposer. Behandling af hals og décolleté er ligeledes meget populært, da disse områder er svære at behandle med alternative behandlinger på markedet.
På kroppen er det især behandlinger af slapt maveskind efter fødsel eller vægttab, der er efterspurgte. Opstramning af- og fokus på reduktion af fedtceller og forbedret hudstruktur er effektivt i områder som lår og kærlighedshåndtag.

Ultraformer III behandlinger – ansigt

Ultraformer III behandlinger i ansigtet kan bedst beskrives som non-invasive ansigtsløft.  Ultralydsstrålerne arbejder ved at generere varme i underhuden, der øjeblikkeligt strammer huden op ved at kontrahere kollagenfibrene. Over de næste 4-6 måneder stimuleres kollagendannelse og der vil ses en øget effekt af behandlingen. Det endelige resultat ses altså først efter 4-6 måneder, men stort set alle ser en forbedring i huden lige efter behandling. Hovederne på maskinen skiftes afhængigt af, hvilke områder der arbejdes i og hvor dybt i huden et særskilt område skal behandles. Det er her MMFU teknologien gør den helt store forskel og hvorfor Ultraformer III genererer så fantastiske resultater.

Ultraformer III behandlinger – krop.

Ved behandlinger på kroppen bruges der Macro Focoused Ultrasound, der skyder dybere og med højere intensitet. Ved kropsbehandlinger kan der ved hjælp af Macro Focused Ultrasound behandles-, ikke bare i dermis, men også i subkutant fedtlag for selektivt, at fjerne fedtceller. På kroppen vil man derfor både se en forbedring i hudens struktur og i mange tilfælde også en lille reduktion af fedtceller i behandlede områder. Ultraformer III skal dog ikke, som udgangspunkt ses, som en fedtreducerende behandlingsform.


Spørgsmål og svar:


Hvis du har spørgsmål til behandlingerne eller eventuelle bivirkninger, finder du flere informationer i vores FAQ. Her kan du læse om, hvordan du bedst forbereder dig på behandlingen, om der er omstændigheder, der gør dig uegnet til Ultraformer III behandlinger, og om der ellers er noget du skal være opmærksom på.

FAQ