Mød vores dygtige behandler.

Vores behandler på klinikken hedder Josefine Bogs. Josefine er uddannet sygeplejerske og senere jordemor, og har gennem sine erfaringer fra hospital og fødegang en stor anatomisk viden, en dyb forståelse for kroppen og ikke mindst for klienternes individuelle ønsker og behov.  Josefine blev i november 2018 den første og – indtil videre – eneste certificerede Ultraformer III behandler i Danmark. Josefines æstetiske sans kommer til udtryk i hendes behandlingsform, hvor hun altid stiler efter et markant men stadig naturligt resultat.

Josefine er desuden indehaver af Ultraformer III og startede klinikken, da der manglede et effektivt alternativ til foryngende skønhedsbehandlinger, der ikke indebar kirurgi eller injektioner. Ultraformer er en kosmetisk klinik med speciale i antiage-behandlinger, der udføres med den nyeste teknologi inden for ultralydsbehandlinger – Ultraformer III.


Om Ultraformer III maskinen.

Ultraformer III er den eneste maskine på markedet der kombinerer HIFU- og MMFU-teknologi og der findes kun én af dem i Danmark. MMFU-teknologien, som er unik for Ultraformer III, sørger for, at behandlingen kan målrettes specifikt både i intensitet og dybde og derfor give markant bedre resultater på både krop og i ansigtet end maskiner, der kører udelukkende på HIFU teknologi.

Ultraformer III-maskinens ultralydsstråler arbejder ved at genere varme i dermis (underhuden/læderhuden), der øjeblikkeligt strammer huden op ved at kontrahere kollagen fibrene. Ved behandlinger på kroppen skydes ultralyden dybere og med højere intensitet. Her behandler man ikke bare i dermis, men også i subkutant fedtlag for selektivt at fjerne fedtceller.

Besøg vores klinik

Midt på Christianshavn, med udsigt til kanalen, ligger klinikken Ultraformer. Klinikken har specialiseret sig og tilbyder udelukkende denne form for behandlinger og er vel og mærke den eneste klinik i Danmark med en Ultraformer III maskine.

Klinikken er en diskret, stilren urban oase ud til Christianshavns kanal og de lækre lokaler indbyder til ’privacy’, hvor man kan få styr på alt, før endelig beslutning tages. For indehaver og behandler Josefine Bogs er det vigtigt, at hun har mulighed for at gøre en forskel for folk og gøre dem glade – på en helt naturlig måde. Hun tager godt imod og guider en gennem den individuelle behandling.


Book en tid

Første vejledende og rådgivende konsultation er gratis

Book en tid